Nyborgvej 211, 5700 Svendborg

Pris: 1.050.000

Mangler du et hyggeligt hjem til din familie?

Så kast et blik på dette dejlige hus i Svendborg!

Huset ligger centralt, med kort afstand til både skole og pasningsmuligheder. Desuden er indkøbsmuligheder kun en kort gåtur væk.

Når du træder ind ad døren bliver du budt velkommen i en hyggelig lys entré, hvorfra du har adgang til både et vaskerum og til køkkenet. Køkkenet er udstyret med induktionskomfur, granitbordplader og en hyggelig spisekrog, hvor alle hverdagens festmåltider kan indtages. Der er god plads til at hele familien kan være samlet om både at tilberede og indtage måltiderne.

I direkte forbindelse med køkkenet er der et stort uforstyrret soveværelse. Her er der mulighed for både at indrette en kontorplads, eller som vist på billederne, at indrette pusleplads til den mindste. Der er også god plads til at have en barneseng stående ved siden af mor og far, til en tryg start på det nye liv.

Fortsætter man længere ind i huset finder man den store vinkelstue. Også her er der god plads, så selv hvis man er typen der elsker store selskaber, er de fin plads til at invitere. I vinklen kan der også indrettes en god hyggekrog, med god plads til afslapning.

I forbindelse med stuen er der et børneværelse, hvor du let finder plads til både en seng og et skrivebord. 

Mod bagsiden af huset er der en baggang, med direkte udgang til haven, et nyere badeværelse samt et større børneværelse. Det er altså muligt at give den nye teenager en afdeling med egen indgang. 

Baghaven har en størrelse som gør at den er let at holde. Den er anlagt med en stor hyggelig terrasse, samt med græsplæne og et højbed, hvis man ønsker en lille køkkenhave.

Kom og besøg det lille grå hus på Nyborgvej, når du først er kommet ind, vil du ikke ud igen!

[wp-pano]

Kontakt mig for fremvisning

Henrik Remi Juhler Skytte
+45 3162 1448
skytternes@kalendertid.dk
https://www.facebook.com/hrskytte
Så finder vi en tid til en fremvisning!