SVINDLEDE USKYLDIGE GÆSTER

Hr og fru østergaard inviterede til stor bryllupsfest, men festen blev aflyst. Nu spørger alle: “Er de egentlig blevet rigtigt gift?”

Bruden og gommen udtaler: “Vi gjorde det egentlig bare fordi vi gerne ville have gaverne, vi havde aldrig troet at det der COVID-19 skulle blive et så stort problem”

Fra familien og vennernes side var der naturligvis stor forundring over at brudeparret på den måde gik “all in” og skabte en verdensomspændende pandemi, blot for at score et par Bitz-tallerkener. 

En anonym gæst udtaler: “Hvis de skide tallerkener var SÅ vigtige for dem, så er jeg da sikker på det havde været billigere for dem, at spare udgifterne til kjole, mad og drikke og bare købe de rådne tallerkener selv”

Vi har fra redaktionens side forsøgt at få fat i Christian Bitz, dog uden held. Han blev sidst set i bilen på vej mod Kastrup lufthavn medbringende en rød kuffert som vidner meddeler var fyldt med dollars, formodentlig på grund af de enorme gavemængder som Mia og Bob modtog til deres “Bryllupsfest”

Der er dog forlydende fra parret om at de påtænker at afholde fest d. 11/9-2021