VÆRTINDE I CHOK: ALDRIG SET NOGET LIGNENDE

“Det er vildt hvor meget sådan en fest sviner” udtaler mia. Hun er chokeret over de store mængder der produceres, og tillige også over hvor dårlige gæsterne var til at ramme skraldespanden.

Som det fremgår af billedet ovenfor havde gæsterne til receptionen mere end almindeligt svært ved at ramme skraldespande. Odense renovation så sig nødsaget til at stille med alt tilgængeligt materiel for at få ryddet pladsen efter festen. Vi talte med flere renovationsmedarbejdere på stedet, som sammenlignede situationen med de festivaler der plejer at blive afholdt i sommerhalvåret. en enkelt medarbejder udtaler: “Det undrer mig, at man er i stand til at få eftermæglet på Roskilde og Smukfest til at ligne en sandstrand på Maldiverne i sammenligning med hvad jeg er udsat for her. Det kommer til at tage ugevis at få ryddet den svinesti gæsterne har efterladt.”

Brudapret udtaler: “Vi troede ikke at det var muligt for 40 mennesker at producere så meget affald på så kort tid, de overrasker os hver gang!” Hos Odense Kommune, der stod for oprydningen, er konsekvensen nu at skatten må sættes op. Skatteordfører Gridsk Gniersen udtaler: “En oprydning af den størrelse må naturligvis have konsekvenser, skatten vil på baggrund af denne “fest” stige med 4,5% gældende fra årsskiftet 21/22″